Personvernerklæring

 

Personvernerklæring

Hvem vi er

Innherred ultralyd er en klinikk som tilbyr ulike ultralydundersøkelser for gravide og svangerskapskontroller. Klinikken eies og drives av Liv Hanne Gansmo som er utdannet jordmor og ultralydjordmor. Klinikken har siden starten i 2018 tatt i mot blivende foreldre som ønsker å møte den lille i magen.

Org.nr: 920296847

Besøksadresse: Moafjæra 10 7606 Levanger

Kontaktinformasjon:

Daglig leder: Liv Hanne Gansmo

kontakt@innherredultralyd.no

Telefon: 90172319

Vår nettstedsadresse er: https://innherredultralyd.no

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er en teknologi som flere nettsteder benytter i dag. Informasjonskapsler er tekstfiler som blir lagret på datamaskinen din. Informasjonskapslene kan inneholde informasjon som, teknisk informasjon om enheten du bruker, innstillinger mm.

Ønsker du mer informasjon om informasjonskapsler se denne linken – https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innhold på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler, kart osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Kontaktskjema

Ved å bruke vårt kontaktskjema eller kontakte oss direkte via epost godtar du at vi kan behandle kontaktinformasjon som navn, epost og telefonnummer for å svare opp din henvendelse.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke informasjon om din bruk av nettstedet til en tredjepart.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har kontaktet oss via dette nettstedet, kan du be om å få en oversikt som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille en time? Ta kontakt i dag

Liv Hanne 90 17 23 19

Elin Sundvik 479 07 756

Moafjæra 10

kontakt@innherredultralyd.no

Time på kort varsel

INNHERRED ULTRATYDKLINIKK FOR GRAVIDE LIV HANNE GANSMO 

    Org.nr 920296874

2021

Moafjæra 10

7606 Levanger